ULUSLARARASI : | |
---|---|
1 | Trabzon Su Değirmenlerinin Gastronomi Turizmi Bakımından Değerlendirilmesi ŞEN MEHMET AKİF , Journal of Gastronomy and Travel Research, 2022 Uluslararası   Hakemli   Sobiad, Index Copernicus, International Scientific Indexing, Türkiye Turizm Dizini, Index Copernicus   Özgün Makale |
2 | Kars Mutfak Kültürünün Kocaeli'ye Göç Etmiş Karslılar Tarafından Kullanılma Durumunun Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma ŞEN MEHMET AKİF , Doğu Coğrafya Dergisi, 2021 Uluslararası   Hakemli   Art Index (Art Research Database, EBSCO)   Özgün Makale |
3 | Tripadvisor Kullanıcılarının Restoranlardaki Olumsuz Deneyimlerine İlişkin Yorumlarının İncelenmesi: Trabzon Örneği ŞEN MEHMET AKİF , Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2021 Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
4 | Coğrafi İşaret Tescilli Soğuk Bir Lezzet Görele Dondurması CEBECİ Haluk,ŞEN MEHMET AKİF , Gastroia:Journal of Gastronomy And Travel Research, 2020 Uluslararası   Hakemli   SOBIAD, J-GATE, DRJI,SIS   Özgün Makale |
5 | Koronavirüs (Covid-19) Salgınının Türkiye’deki Yemek Firmalarında Oluşturduğu Etkinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma ŞEN MEHMET AKİF , Afet ve Risk Dergisi, 2020 Uluslararası   Hakemli   DRJI   Özgün Makale |
6 | Türkiye'de Üretilen Coğrafi İşaret ile Tescillenmiş Ekmek Çeşitleri Üzerine Nitel Bir Araştırma ŞEN MEHMET AKİF, EKİNCİ Emel , Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi, 2020 Uluslararası   Hakemli   DRJI, J Gate, Türkiye Turizm Dizini   Derleme Makale |
7 | Geleneksel Türk Mutfağı Lezzetlerinden Olan Ağuz Üzerine Bir Araştırma ŞEN MEHMET AKİF , The Journal of Academic Social Scienes, 2019 Uluslararası   Hakemli   Sobiad   Özgün Makale |
8 | The effect of saleps obtained from various Orchidacease species on some physical and sensory properties of ice cream ŞEN MEHMET AKİF,PALABIYIK İBRAHİM,KURULTAY ŞEFİK , Food Science and Technology, 2019 Uluslararası   Hakemli   SCI-Expanded   Özgün Makale |
9 | Composition, viscosity and solubility of saleps from twenty different orchid (Orchidaceae) species ŞEN MEHMET AKİF,KURULTAY ŞEFİK,PALABIYIK İBRAHİM , Journal of Food Measurement and Characterization, 2018 Uluslararası   Hakemli   SCI-Expanded   Özgün Makale |
10 | Sanayi Kenti Gebze’den Geleneksel Bir Lezzet ”Ekşi Mayalı Ekmek” ŞEN MEHMET AKİF , The Journal of Academic Social Scienes, 2018 Uluslararası   Hakemli   sobiad   Özgün Makale |
11 | Kritik Kontrol Noktalarında (KKN) Risk Matrisi Uygulaması ”Bir Restoran Örneği” ŞEN MEHMET AKİF , The Journal of Academic Social Science, 2017 Uluslararası   Hakemli   ASOS   Özgün Makale |
12 | Osmanlı Mutfağından Günümüze Gastronomik Değerimiz ”Salep” ŞEN MEHMET AKİF , Eurasian Academy Of Sciences Social Science Journal, 2017 Uluslararası   Hakemli   ASOS   Özgün Makale |
ULUSAL : | |
---|---|
1 | Göç Faktörünün Mutfak Kültürüne Etkisi: Trabzon Örneği BAKKALOĞLU ZEYNEP, ŞEN MEHMET AKİF , Aydın Gastronomy, 2024 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
2 | A RESEARCH ON THE CHANGE IN THE NUTRITIONAL HABITS OF CONSUMERS BEFORE AND AFTER COVID-19 ŞEN MEHMET AKİF, ŞİMŞEK MEHMET , Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 2021 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
3 | Change in People’s Eating Behaviour During Covid-19 ŞİMŞEK MEHMET,ŞEN MEHMET AKİF , Gaziantep University Journal of Social Sciences, 2020 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
4 | Farklı Yöntemlerle Kızartılan Patlıcanların Yağ Çekme Oranları ve Bu Patlıcanlarla Yapılan Patlıcan Musakkanın Tüketiciler Tarafından Beğenilme Durumu ŞEN MEHMET AKİF , Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2020 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
5 | Gastronomi Turizmi Kapsamında Trabzon Mutfağına Özgü Bir Ürün KUYMAK ŞEN MEHMET AKİF , Karadeniz İncelemeleri Dergisi, 2020 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
6 | Hazır Yemek Sektöründe Çalışan Gıda Mühendislerinin Sorunları ŞEN MEHMET AKİF , Akademik Gıda, 2020 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
7 | Mutfak Çalışanlarının İş Motivasyonu ve Hijyen Davranışı Üzerine Bir Çalışma ŞİMŞEK MEHMET, ŞEN MEHMET AKİF , Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2020 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
8 | TOPLU YEMEK TÜKETİCİLERİNİN YEMEĞE YÖNELİK GENEL MEMNUNİYET DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA ŞEN MEHMET AKİF,ŞİMŞEK MEHMET , Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research, 2020 Ulusal   Hakemli   SOBIAD, J-GATE, DRJI, ISI, INDEX COPERNICUS   Özgün Makale |
9 | Soğuk Keyif Dondurma ŞEN MEHMET AKİF , Gıda Mühendisliği, 2018 Ulusal   Hakemli   Endekste taranmıyor   Derleme Makale |
10 | Topraktan Külaha Yasak Hazine `Salep` ŞEN MEHMET AKİF , Gıda Mühendisliği Dergisi, 2017 Ulusal   Hakemli   Endekste taranmıyor   Derleme Makale |
11 | Yemek Sektörüne Genel Bakış Sucu Neslihan,Durmuş Serkan,ŞEN MEHMET AKİF , Standart, 2008 Ulusal   Hakemli   Endekste taranmıyor   Derleme Makale |
İletişim
mehmetsen@subu.edu.tr